Analyse og status quo av salgsmarkedet for utenlandske ledninger i 2021

Bildelemarkedet er stort, og den globale markedsverdien har nådd 378 milliarder amerikanske dollar, med en årlig vekstrate på ca 4%.
Alle typer bildeler, blant dem de mest populære er utskiftbare bildeler. Fordi kjøretøyer slites under naturlig bruk, er det stor etterspørsel etter disse produktene i markedet:
——Vedlikeholdskategorier som filtre, bremser, dekk, oppheng osv.
——Elektriske kategorier som lyspærer, startmotorer, generatorer, drivstoffpumper og injektorer
——Bussinger, motorfester, fjærbeinsfester, styrearmer, kuleledd, stabilisatorledd og andre opphengsdeler, gummideler og mekaniske kategorier
—— Viskerblad og dørhåndtak og andre produkter som brukes i og utenfor bilen.
Bilindustrien er en global industri i seg selv, og mange bilmerker selger i mer enn ett land eller en region. Selv om hvert merke og modell kan ha forskjellige navn i forskjellige land og regioner, vil interiøret og motoren også variere. Men generelt er mange deler svært kompatible og kan tilpasses biler i forskjellige land og regioner.
Generelt sett er forhandlernettverket som leverer bildeler, ofte unikt for hvert land og region, noe som kan føre til store prisforskjeller i salg på tvers av landedeler. Imidlertid har dyre eller vanskelig å finne deler og komponenter som gjør at utenlandske forbrukere har stor etterspørsel etter bildeler. Det høytytende delemarkedet i Midt-Østen er "fullt av vitalitet", og markedene i Øst-Europa, Russland, Austra.


Innleggstid: Mar-19-2021